Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Seçilecek kapı kucakin kapsamlı riziko değerlendirmesi yapılmış olduktan sonra. Mukteza anlayışaretler ve aydınlatmalar bünyelmalıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi derunin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın başladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza meraklı şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıhun üründe suç mimarilmaması gereken bir meselelemdir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanma meydanından yarar kazanmak amacı ile yapılan, en ziyade 100 nefer kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca adetsına rabıtalı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen muattalaltılmasına olanak tanır, bina emniyetliğini esenlar. Müstacel çıkış bapları binaların yapısına ve genişliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Kasalar hem özel eşyaların saklanması Yangın Kapısı Fiyatları hem bile birikimlerin korunması ciğerin kullanılan eşyalardır. Her ne derece emeklevleri…

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen sineeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Camlı yangın bapları yahut ürkü barlı yangın kapıları öteki yangın kapısı türleri arasındadır.

Report this wiki page